Heeft u een vraag, wilt u een afspraak inplannen of wilt u teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Heeft u schade te melden? Vul dan eenvoudig online het formulier in.

Meld schade

Eenvoudig uw NH1816 polis online bekijken?

Bekijk uw NH1816 polis

Hypotheken

pagina-hypotheken

Een hypotheek is een lening en die betaalt u terug. De manier waarop u dat doet is de hypotheekvorm. Het aantal hypotheekvormen dat op de markt wordt aangeboden is groot. Ze hebben allemaal hun eigen voorwaarden en fiscale constructies. Toch zijn al die verschillende varianten terug te voeren op een aantal basisvormen.

Let op:

Per 1 januari 2013 kun u alleen fiscaal voordeel van de hypotheekrente aftrek genieten als u de hypotheek aflost op basis van annuïteiten- of lineaire hypotheek. Onder voorwaarden is het nog wel mogelijk om een andere hypotheekvorm (bijvoorbeeld bankspaar- of aflossingsvrije hypotheek) te kiezen.

De basisvormen zijn:

Neem voor meer informatie over de verschillende hypotheekvormen contact met ons op.

Nieuws

Kantoor gesloten met Hemelvaart en Pinksteren

Ons kantoor is donderdag 10 mei en maandag 21 mei gesloten in verband met Hemelvaart en Pinksteren.  

Lees verder

Exclusief bij Attentiv Gilze: Startershypotheek in 40 jaar aflossen

Maak ruimte om te leven met de WelThuis Starters hypotheek Met de nieuwe WelThuis Starters hypotheek van a.s.r. krijg je langer de tijd om je…

Lees verder

Kantoor gesloten op goede vrijdag en 2e paasdag

Op goede vrijdag (30 maart 2018) en 2e paasdag (maandag 02 april) is ons kantoor gesloten. Dinsdag 03 april zijn wij weer geopend op onze…

Lees verder

Partners
My image My image