Heeft u een vraag, wilt u een afspraak inplannen of wilt u teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Heeft u schade te melden? Vul dan eenvoudig online het formulier in.

Meld schade

Eenvoudig uw NH1816 polis online bekijken?

Bekijk uw NH1816 polis

Levenhypotheek

De levenhypotheek bestaat uit twee financiële producten in één:

Over het geleende bedrag betaalt u elke maand rente. U lost niets af. Tegelijkertijd betaalt u elke maand premie voor een levensverzekering. Met de levensverzekering bouwt u een kapitaal op. Aan het eind van de looptijd – de looptijden zijn uiteraard gelijk – moeten het bedrag van de schuld en het opgebouwde vermogen identiek zijn.

Op zich is het principe van de levenhypotheek interessant. Realiseer u wel goed dat de premie voor de levensverzekering wordt belegd. Beleggen brengt altijd een risico met zich mee. Om dat risico zo klein mogelijk te houden, hebben veel verstrekkers van levenhypotheken gelukkig wel speciale financiële constructies bedacht. Hierdoor bent u verzekerd van een minimumuitkering, bijvoorbeeld van zestig procent.

Maar hou er rekening mee dat de kans bestaat dat u geld tekort komt om aan het eind van de looptijd de lening af te lossen! Aan de andere kant geldt: als het met de beurs de goede kant opgaat, kunt u ook meer overhouden dan u heeft geleend.

Het principe van de levenhypotheek laat zich een beetje vergelijken met de beleggingshypotheek. Een verschil is er wel. Bij de beleggingshypotheek belegt u zelf, bij de levenhypotheek doen de beleggingsspecialisten van de verzekeraar dat voor u.

Neem voor meer informatie over een levenhypotheek contact met ons op.

Terug naar Hypotheken

Nieuws

Kantoor gesloten met Hemelvaart en Pinksteren

Ons kantoor is donderdag 10 mei en maandag 21 mei gesloten in verband met Hemelvaart en Pinksteren.  

Lees verder

Exclusief bij Attentiv Gilze: Startershypotheek in 40 jaar aflossen

Maak ruimte om te leven met de WelThuis Starters hypotheek Met de nieuwe WelThuis Starters hypotheek van a.s.r. krijg je langer de tijd om je…

Lees verder

Kantoor gesloten op goede vrijdag en 2e paasdag

Op goede vrijdag (30 maart 2018) en 2e paasdag (maandag 02 april) is ons kantoor gesloten. Dinsdag 03 april zijn wij weer geopend op onze…

Lees verder

Partners
My image My image