Heeft u een vraag, wilt u een afspraak inplannen of wilt u teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Heeft u schade te melden? Vul dan eenvoudig online het formulier in.

Meld schade

Eenvoudig uw NH1816 polis online bekijken?

Bekijk uw NH1816 polis

Koopgarant

Woningcorporaties en projectontwikkelaars met een licentie kunnen woningen met Koopgarant verkopen. Dit betekent dat zij een korting op de marktwaarde geven én een terugkoopgarantie bieden aan de koper. Op het moment van terugkoop deelt de corporatie of ontwikkelaar de waardeontwikkeling met de koper volgens een vaste formule. Koopgarant is toe te passen bij zowel bestaande- als nieuwbouwwoningen. Koopgarant blijkt een gewild product in een onzekere woningmarkt.

Met Koopgarant is een koopwoning beter bereikbaar voor de lagere- en middeninkomens. Hierdoor kan doorstroming vanuit de huur- naar de koopsector plaatsvinden.

Neem voor meer informatie over koopgarant contact met ons op.

Terug naar Starters

Nieuws

Kantoor gesloten met Hemelvaart en Pinksteren

Ons kantoor is donderdag 10 mei en maandag 21 mei gesloten in verband met Hemelvaart en Pinksteren.  

Lees verder

Exclusief bij Attentiv Gilze: Startershypotheek in 40 jaar aflossen

Maak ruimte om te leven met de WelThuis Starters hypotheek Met de nieuwe WelThuis Starters hypotheek van a.s.r. krijg je langer de tijd om je…

Lees verder

Kantoor gesloten op goede vrijdag en 2e paasdag

Op goede vrijdag (30 maart 2018) en 2e paasdag (maandag 02 april) is ons kantoor gesloten. Dinsdag 03 april zijn wij weer geopend op onze…

Lees verder

Partners
My image My image