Heeft u een vraag, wilt u een afspraak inplannen of wilt u teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Heeft u schade te melden? Vul dan eenvoudig online het formulier in.

Meld schade

Eenvoudig uw NH1816 polis online bekijken?

Bekijk uw NH1816 polis

Woonlastenbeschermer

Als u niet meer (volledig) kunt werken, gaat u er in inkomen op achteruit. Maar uw vaste lasten moeten wél gewoon betaald blijven. Vooral de hypotheek voor uw woonhuis kan een flinke aanslag op uw portemonnee zijn. Met de woonlastenbeschermer stelt u de betaling van uw woonlasten veilig als uw inkomen daalt of zelfs wegvalt door arbeidsongeschiktheid of werkloosheid.

Welk bedrag?

U bepaalt zelf welk bedrag u verzekert. Dit kunt u bijvoorbeeld baseren op de vaste lasten die u per maand kwijt bent. Ook kunt u zelf een ‘eigenrisicotermijn’ bepalen. En vaak ook de uitkeringstermijn. Al deze factoren zijn van invloed op de hoogte van de premie.

Neem voor meer informatie over een woonlastenbeschermer contact met ons op.

Terug naar Inkomensverzekeringen

Nieuws

Kantoor gesloten met Hemelvaart en Pinksteren

Ons kantoor is donderdag 10 mei en maandag 21 mei gesloten in verband met Hemelvaart en Pinksteren.  

Lees verder

Exclusief bij Attentiv Gilze: Startershypotheek in 40 jaar aflossen

Maak ruimte om te leven met de WelThuis Starters hypotheek Met de nieuwe WelThuis Starters hypotheek van a.s.r. krijg je langer de tijd om je…

Lees verder

Kantoor gesloten op goede vrijdag en 2e paasdag

Op goede vrijdag (30 maart 2018) en 2e paasdag (maandag 02 april) is ons kantoor gesloten. Dinsdag 03 april zijn wij weer geopend op onze…

Lees verder

Partners
My image My image