Heeft u een vraag, wilt u een afspraak inplannen of wilt u teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Heeft u schade te melden? Vul dan eenvoudig online het formulier in.

Meld schade

Makelaar nodig ? Wij breiden onze dienstverlening uit

Attentiv Gilze breidt de dienstverlening verder uit. U kunt ons nu ook inschakelen om u te helpen bij de verkoop van uw woning, of te begeleiden bij de aankoop van een nieuwe woning.

Zoals u van ons gewend bent, denken wij altijd graag met u mee. Wij richten ons niet op één onderdeel van de financiële dienstverlening maar adviseren en bemiddelen in hypotheken, verzekeringen, financieringen en spaarproducten. Omdat wij graag onze klanten een zo volledig mogelijk dienstenpakket willen leveren, hebben wij met ingang van heden ook een NVM Makelaar voor u klaarstaan.

Onze makelaar kan u adviseren bij al uw woonvragen. Wilt u alleen de waarde weten van de woning in verband met de WOZ-aanslag of heeft u graag een verkoopadvies? Onze NVM Makelaar komt graag bij u langs!

Bij de koop van een nieuwe woning is een goed en onafhankelijk advies van groot belang. Net zoals wij voor u de beste hypotheek zoeken, kijkt onze makelaar met u mee. Hij kan uw belangen het beste bewaken en de nieuwe woning het beste op waarde schatten. Onze makelaar is reeds in 1999 beëdigd als taxateur en heeft dus veel ervaring in de gehele regio!

Wilt u informatie over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Wij zijn u graag van dienst!