van plan om te verbouwen of verhuizen? Neem vrijblijvend contact op met 1 van onze hypotheekadviseurs

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak inplannen of wilt u teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Heeft u schade te melden? Vul dan eenvoudig online het formulier in.

Meld schade

Autoverzekering

Als eigenaar van een motorrijtuig bent u wettelijk verplicht een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Met de Wettelijke Aansprakelijkheid Motorrijtuigen (WAM)-verzekering bent u niet verzekerd voor schade aan uw eigen motorrijtuig. Hiervoor zijn de beperkte cascoverzekering en de volledig cascoverzekering. Deze verzekeringen kunt u naast de verplichte WAM-verzekering afsluiten.

Beperkte cascoverzekering

Met de beperkte cascoverzekering is uw motorrijtuig verzekerd voor schade die wordt veroorzaakt door bijvoorbeeld brand, storm of bliksem. Of als uw motorrijtuig wordt gestolen. Ook ruitschade valt onder de beperkte cascodekking

Volledig cascoverzekering

Met de volledig cascoverzekering bent u ook verzekerd voor schade die u zelf heeft veroorzaakt aan uw motorrijtuig. U bent ook verzekerd voor alle schade die gedekt wordt door de beperkte cascoverzekering. En als iemand anders schade aan uw motorrijtuig veroorzaakt, dan bent u ook verzekerd. Bijvoorbeeld door vandalisme.

Naast de aanvullende cascodekkingen kan een autoverzekering ook verder uitgebreid worden met dekkingen voor inzittenden en rechtsbijstand.  

Neem voor meer informatie over een autoverzekering en aanvullende dekkingen contact met ons op.

Terug naar Schadeverzekeringen

Partners
My image My image