Nieuws

RSS Onbekende feed
 • Wilt u verhuizen of verbouwen? 18 januari 2024
  Droomt u al jaren van een extra slaapkamer, een grotere badkamer of meer bergruimte? En wilt u de mogelijkheden van een verbouwing of verhuizing onderzoeken? In dit artikel zetten we belangrijke informatie voor u op een rij.
 • Een sterretje in de voorruit: wat nu? 18 januari 2024
  In de winter is het extra belangrijk om goed te letten op sterretjes in de voorruit van uw auto. Buiten kan het erg koud zijn en in de auto zet u de verwarming natuurlijk lekker aan. Door het grote temperatuurverschil kunnen sterretjes snel scheuren. Dan bent u verder van huis. Wat te doen bij een […]
 • Nieuwe belastingregels in 2024 18 januari 2024
  Een nieuw jaar betekent ook nieuwe belastingregels. Een aantal regelingen is per 1 januari veranderd. Benieuwd wat de gevolgen voor u zijn? U leest het in dit artikel.
 • Weg met de (kerst) kilo’s 18 januari 2024
  Januari is de tijd van goede voornemens. En wat staat er bij veel mensen bovenaan de lijst? Juist, een gezondere leefstijl! We zetten een aantal eenvoudige en praktische tips voor u op een rij om uw doelen te bereiken.
 • Nieuwe hypotheekregels in 2024 14 december 2023
  Het einde van 2023 is in zicht. We stevenen af op een nieuw jaar met nieuwe kansen. Bent u van plan om komend jaar een huis te kopen of iets aan uw hypotheek te veranderen? Dan moet u dit weten.
 • Schade door storm? Zo lost u het op 14 december 2023
  De winter is een feit. Dat zorgt voor de nodige gezelligheid met kaarsjes en warme chocolademelk, maar ook voor onstuimig weer. Dat kan leiden tot overlast en schade. Wat kunt u doen?
 • Uw nalatenschap: dit moet u weten 14 december 2023
  Uw nalatenschap, daar staat u waarschijnlijk niet iedere dag bij stil. Misschien zegt u weleens dat u een bepaalde ketting graag aan een van uw kinderen wil nalaten of misschien wilt u een deel van uw erfenis schenken aan een goed doel. Bij veel mensen zijn deze plannen nog niet concreet. Toch is het belangrijk […]
 • Winkel failliet; hoe zit het met aanbetalingen en garanties? 14 december 2023
  Een aantal bekende winkelketens is in de afgelopen tijd failliet gegaan. Wat doet u als u nog wacht op de levering van een bestelling bij zo’n winkel? En wat betekent een faillissement voor de garantie? Wij geven antwoord op uw brandende vragen.
 • Een hypotheek voor 57-plussers? Dit zijn de opties! 23 november 2023
  Na een klein dipje trekt de woningmarkt weer aan. Starters hebben het lastig, met name door de krapte op de woningmarkt, de hoge huizenprijzen en de stijgende hypotheekrente. Maar ook voor senioren is het afsluiten van een hypotheek niet vanzelfsprekend, daar hoort u alleen minder over. Toch zijn er – ook voor 57-plussers – verschillende […]
 • De zorgverzekering in 2024 23 november 2023
  Het is november en dat kan maar één ding betekenen: zorgverzekeraars hebben hun premies voor het komende jaar bekend gemaakt. Nu kan het vergelijken beginnen. Want past uw huidige dekking nog wel bij uw persoonlijke situatie? We zetten de belangrijkste wijzigingen in de zorgverzekering voor u op een rij.
 • Zo laat u uw geld groeien 23 november 2023
  Hoe spaart u? Traditioneel sparen is al een tijd niet meer zo aantrekkelijk vanwege de lage rente. Daarom gaan veel mensen op zoek naar alternatieven. Er is namelijk nog veel meer mogelijk met uw geld. We zetten de mogelijkheden voor u op een rij.
 • Is uw huis klaar voor de komst van koning winter? 23 november 2023
  De bladeren vallen, de temperatuur daalt en de kerstverlichting verschijnt langzaam in het straatbeeld. Op naar een seizoen vol gezelligheid en knusse avonden thuis. Is uw huis al helemaal klaar voor de winter? Deze tips helpen u op weg.
 • Een duurzamer huis? Dit zijn de mogelijkheden 19 oktober 2023
  Het huis verduurzamen, bij steeds meer mensen staat het hoog op de agenda. Met zonnepanelen kunt u zelf duurzame energie opwekken en met betere isolatie verbruikt u in de winter minder gas voor de verwarming. Energiebesparende maatregelen kunnen uw maandelijkse lasten verlagen. Maar hoe financiert u de zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp? We maken een […]
 • Schadevrije jaren: zo zit dat 19 oktober 2023
  Een paaltje over het hoofd gezien of een geparkeerde auto geraakt? U hoopt het natuurlijk niet mee te maken, maar helaas zit een ongeluk met de auto in een klein hoekje. Dan bent u blij dat u goed verzekerd bent. Alleen het claimen van schade bij de verzekeraar heeft gevolgen voor uw premie. Dit is […]
 • De nieuwe pensioenwet 19 oktober 2023
  Nederland krijgt een nieuw pensioenstelsel. Het systeem wordt flexibeler en persoonlijker zodat het beter aansluit bij de huidige tijd. Wat gaat er veranderen?
 • Het recht om vergeten te worden 19 oktober 2023
  De meest optimale route, de goedkoopste elektronica of het beste restaurant, u kunt tegenwoordig veel informatie op internet vinden. Zonder na te denken opent u een zoekmachine en binnen een paar tellen hebt u de antwoorden die u zoekt. Dat is natuurlijk ideaal. Maar wat als er onjuiste informatie over u te vinden is? Dan […]
 • Overwaarde benutten? Dit zijn de mogelijkheden 21 september 2023
  Door de enorm gestegen huizenprijzen hebben veel mensen overwaarde op hun woning. Er zijn verschillende mogelijkheden om de overwaarde te benutten. We zetten de mogelijkheden voor u op een rij.
 • Hebt u recent verbouwd? 21 september 2023
  Hebt u zonnepanelen geïnstalleerd, een stuk aangebouwd of iets anders veranderd aan uw huis? Of hebt u nog verbouwplannen? Dan moet u dit weten!
 • Prinsjesdag 2023 21 september 2023
  Op Prinsjesdag – de derde dinsdag in september – leest koning Willem-Alexander de troonrede voor en presenteert demissionair minister van Financiën, Sigrid Kaag, de miljoenennota. Hierin staat de begroting van het demissionaire kabinet voor het komende jaar. Wat verandert er voor u? We zetten de belangrijkste besluiten voor u op een rij.
 • Wapen u tegen een herfstdip 21 september 2023
  Het begint kouder te worden en het is eerder donker; de zomer zit erop. Waar sommige mensen al uitkijken naar lange wandelingen in de kleurrijke natuur, balen anderen heel erg van het veranderende weer. Zij zijn moe en hebben weinig energie. Hebt u last van een herfstdip? Lees dan snel verder.

Neem telefonisch contact op tussen 8.30 en 17.00 op werkdagen via 0161 – 453 118.

Of maak online een afspraak. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Maak afspraak

Heeft u liever dat we u op een later tijdstip terug bellen?

Laat dan uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Bel me terug