Neem telefonisch contact op via 0492 – 468 817. Op werkdagen tussen 8.30 en 17.00.

Of maak online een afspraak. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Maak afspraak

Heeft u liever dat we u op een later tijdstip terug bellen?

Laat dan uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Bel me terug

Nationale hypotheekbank in wording

Als het aan het kabinet en pensioenfondsen en verzekeraars ligt komt er binnenkort een nationale hypotheekbank. Dat melden ingewijden, al benadrukken ze ook dat er nog knopen moeten worden doorgehakt. Minister Dijsselbloem zei dat het nog niet definitief is dat de de bank er komt, maar “we zitten in een tempo waarin het snel gaat komen”. 

Banken brengen in die bank, die de naam Nationaal Hypotheek Instituut (NHI) krijgt, een deel van hun hypotheken onder en daarin kunnen pensioenfondsen en verzekeraars beleggen. De staat staat garant voor deze hypotheekbeleggingen. Na een half jaar praten en onderhandelen zijn pensioenfondsen, verzekeraars en kabinet het nu zo goed als eens geworden.

 
Om het volledige artikel te lezen klik op onderstaande link.

http://nos.nl/artikel/544997-nationale-hypotheekbank-in-wording.html